Operatie Geslaagd


Theatervoorstellingen

Erik Krikke vertelt en zingt met de band 7even Bridges over zijn grootste gevecht met PTSS.

 

Een avond 'Operatie Geslaagd' in het theater betekent een avond uit, naar een voorstelling met een lach en een traan. Indrukwekkende verhalen, omlijst met de mooiste liedjes. Wereldberoemde en eigen geschreven songs zullen klinken tijdens deze indrukwekkende voorstelling, welke in Nederland een groot succes is, en al vele bezoekers heeft geraakt en geïnspireerd. 

 

Laat u verrassen en verrijken door deze bijzondere voorstelling, waarbij u wordt meegenomen door een tal van emoties, maar met een goed en positief gevoel het theater zult verlaten. In onderstaande overzicht vindt u de speeldata voor het lopende theaterseizoen en de mogelijkheid om direct uw kaarten te reserveren.


THEATERAGENDA

Hieronder vindt u de actuele speellijst voor theaterseizoen 2018-2019. Klikt u op de voorstelling van uw keuze om direct uw kaarten te reserveren.

 

 

18 januari 2019, Hoftheater, Raalte

7 februari 2019, Korps MA (besloten), Stroe

8 februari 2019, DRU Cultuurfabriek, Ulft

13 april 2019, Agora Theater, Druten

11 mei 2019, Marechausseemuseum, Buren (SPECIAL OPENLUCHT)

16 mei 2019, Kamp Holterbroek, Eibergen (besloten)

MEER DATA EN PLAATSEN VOLGEN SNEL! OPERATIE GESLAAGD GAAT DOOR!

 

Blijf regelmatig deze pagina bezoeken voor meer data. Ook in theaterseizoen 2019-2020 zal de voorstelling doorgaan met de tournee. In samenwerking met partner TVB Theater zal het verhaal van Erik zoveel en zo vaak mogelijk verteld gaan worden in heel Nederland! 


Recensies

Facebook reacties:


Marga Bult

"... Als je een staande ovatie krijgt als deze... kun je met recht spreken van een groot succes, wat GEWELDIG mannen. Respect en diepe buiging. Aanrader mensen!!!"


Klara Ragas-Jansen

Engelberg Groen

 

Moniek Stevens

"Het was een prachtig concert, goed vertaald heb erg genoten."

"Indrukwekkend verwoord en muzikaal prachtig ingekleurd. Bedankt jongens."

"Wat een indrukwekkende dag vandaag in Gaanderen!! Heftig en boeiend incl. tranen. Wij gaan 18 november naar Amphion."


Reacties

Trailer


'Indrukwekkend!'

'Het laat me niet meer los!'

'Prachtige voorstelling die je in al je vezels raakt'.

'Recht uit hart, emoties, humor, heel mooi in elkaar gezet en met prachtige nummers. Dit heeft mij geraakt.'

'Een juweeltje'


Beleef zijn verhaalLeven met PTSS en Moral Injury

Wereldberoemde en eigen gemaakte songs en waargebeurde verhalen zullen klinken in deze indrukwekkende muzikale voorstelling vol emotie, hoop en ook humor. Vallen, maar ook weer opstaan: jaren na de oorlog begon voor Erik zijn grootste gevecht. Hij moest (door PTSS en moral injury) de strijd, aangaan met zijn herinneringen, maar bovenal met zichzelf. Erik vertelt op zijn eigen manier openhartig over deze gebeurtenissen tijdens zijn uitzending naar Afghanistan, over de nasleep ervan en over hoe hij inmiddels weer middenin het leven staat!De Stilte Doorbroken

Het succes van het boek en de theatervoorstelling heeft een onzichtbare wond in Nederland zichtbaar gemaakt en heeft mensen in beweging gezet.

 

Iedereen maakt in zijn of haar leven dingen mee, die als traumatisch ervaren kunnen worden. In uitzonderlijk geval is dit een oorlog of een ramp. Vaker uit het zich door huiselijk of seksueel geweld, maar nog veel meer is het dichtbij huis te vinden, zoals bij overlijden van dierbaren. Een deel van de mensen die schokkende gebeurtenissen meemaken, ontwikkelt posttraumatische klachten. Meestal duren deze maar kort en kan de traumatische ervaring goed verwerkt worden met steun van het sociale netwerk.

 

Bij sommigen echter blijven deze klachten en ontwikkelt zich een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Juist hier is het verhaal van Erik een treffend voorbeeld van. Na jaren van stilzwijgen heeft Erik de stilte doorbroken en wil hij meer bewustzijn genereren voor traumaverwerkingsproblematiek, depressie en angststoornissen zoals PTSS. Met het boek geeft hij dit een gezicht, met de voorstelling een stem.


Een voorstelling voor iedereen...

2017-06-09T20:15
Wijchen
Wijchen,
Priced from: €17.50
2017-09-09T20:15
Veldhoven
Veldhoven,
Priced from: €22.50
2017-09-22T20:15
Heerenveen
Heerenveen,
Priced from: €21.00
2017-09-22T20:15
Uden
Uden,
Priced from: €21.50