LEZINGEN

Foto: Senten Images
Foto: Senten Images

EEN UNIEKE LEZING OVER VEERKRACHT, VERRIJKING EN GROEI

 

Een inspirerende lezing door een bevlogen verteller. Erik vertelt openhartig over zijn ervaringen als operatieassistent chirurgie in het door oorlog verscheurde Afghanistan, maar ook over hoe hij werd geconfronteerd met posttraumatische stressstoornis (PTSS). Eenmaal thuisgekomen begint zijn grootste strijd: het gevecht met zijn herinneringen en bovenal met zichzelf. Hij wint. Uiteindelijk.

 

De toehoorders worden meegezogen in verhaal dat had kunnen eindigen in een nachtmerrie, maar een bijzondere wending neemt en eindigt in een droom die werkelijkheid wordt.

 

Erik inspireert en laat zien dat wilskracht en doorzettingsvermogen het overwinnen van mentale verwondingen mogelijk maakt en kan leiden tot enorme persoonlijke groei en succes. Erik: "Het vallen kan je overkomen, maar je hebt een keuze om te blijven liggen of om weer op te staan."

 

Hij doet dit op de enige manier waarop dit verhaal te vertellen is: rauw en indringend, met een vleugje humor en zelfspot. 

 

De reacties zijn zonder uitzondering lovend:

"Ik heb ademloos zitten luisteren."

"Je was FANTASTISCH! Ben er nog stil van!"

"Herkenbaar voor iedereen. Als manager krijg ik ook regelmatig te maken met dilemma's die net zo regelmatig grote persoonlijke gevolgen hebben, voor klanten, collega's of mijzelf. Ik ben geraakt. Dank daarvoor."

"Storytelling tot in de puntjes. Sterk!

"Wat een mooie les heb je ons meegegeven. Dank, Erik!"

"Een lezing die ik nooit meer vergeet."

"Wauw hey, dit was eindelijk eens een lezing die ècht anders is dan anderen."

 

Erik verzorgde alle vele lezingen voor het bedrijfsleven, gemeenten, de publieke sector en in de zorg. 

 

Bent u geïnteresseerd in een lezing van Erik binnen uw organisatie, neemt u dan gerust contact op via onderstaand reactie formulier of stuur een mail naar info@operatiegeslaagd.nl. Wij nemen dan graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.