Internationaal

OPERATIE -MEER DAN- GESLAAGD

Het is nog maar anderhalf jaar geleden, dat Operatie Geslaagd werd uitgegeven in Nederland en wat is er ontzettend veel gebeurd! Op het moment van release was ik in de hoop, dat ik met mijn verhaal slechts één iemand zou gaan bereiken, die zichzelf zou herkennen in mijn boek en er iets mee zou kunnen doen. Dat was mijn ambitie.

 

1 april 2016 was de dag dat het boek uitkwam, en na slechts enkele dagen begonnen de reactie binnen te komen. Ik ben er zo dankbaar voor, dat mensen de moeite nemen om mijn verhaal te lezen, maar ook dat ze daarna mij laten weten wat het verhaal met hen heeft gedaan. Ik ben daar zo dankbaar voor. Iedere reactie heb ik zelf gelezen, vaak met dik kippenvel en tranen in de ogen en ik heb ze allemaal zelf beantwoord. 

 

Het boek is een regelrechte bestseller van mijn uitgeverij geworden. En dat werd afgelopen jaar bekroond met een aantal vakjuryprijzen in categorie non-fictie en biografie, maar ook de overall titel Boekgoud 2016. Een mijlpaal, een bevestiging dat mijn verhaal aanspreekt in Nederland en dat ik het kennelijk goed heb weten te verwoorden.

 


UNIVERSEEL

Al vrij snel nadat ik begon te merken, dat het verhaal in Nederland begon te leven, werd ik door meerdere mensen getipt om het te laten vertalen. "Het verhaal is zo universeel Erik, de ervaringen zijn voor iedereen anders, maar de gevoelens die erbij komen kijken zijn voor velen gelijk. En het niet praten, man man man, precies dat hè!"

 

Na lang wikken en wegen heb ik de stap genomen. Ik heb een uitgevrij gevonden, die specialist is in het uitgeven van E-books en fysieke boeken wereldwijd, via alle grote digitale platformen. Vervolgens kwam de grootste klus...van een Nederlands boek een Engels boek maken. En tsja, als we dan toch bezig zijn, laten we het boek ook nog eens een keer helemaal herschrijven....

 

Mijn verhaal over getraumatiseerd raken en vooral over hoe ik daarmee omging, maar ook hoe ik inmiddels zover ben gekomen, dat ik er nu over wil en kán vertellen. Aan iedereen die het horen wil. 

 

Break the Silence! Precies dat!

 

En wat denk je? Het is bijna zover! De titel is er, de coverfoto is er, het verhaal is er..... En wat nu dan? Nu moet het er gaan komen! En dat gaat gebeuren! En snel ook!

 

 


SURVIVING PTSD & MORAL INJURY

HOW AN AFGHANISTAN VETERAN BREAKS THE SILENCE ON MENTAL ILLNESS

Dat is hem! 'Surviving PTSD & Moral Injury' - How an Afghanistan Veteran breaks the silence on mental illness.

 

De titel dekt de lading helemaal! En de cover? Tsja, die is echt te gek geworden en die zal aankomende vrijdag bekend worden gemaakt, op diverse social media.


RESERVEER VAST

Reserveer nu vast uw exemplaar van het paperback exemplaar van dit bijzondere boek. Hieronder vindt u de intekenlijst. Zodra het boek beschikbaar is ontvangt u een mailtje en kunt u via deze website uw bestelling gaan plaatsen! Ik kijk er naar uit, u ook? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0