Bruggen bouwen, help ons mee!


De volgende stap - MET UW HULP!

De beste ideeën ontstaan aan de keukentafel. Een zin, een melodie, een akkoord. Het begint iedere keer anders. 

 

We hebben het laatste half jaar enorm hard gewerkt om samen nieuwe liedjes te schrijven voor ons debuutalbum. Tussen de optredens, lezingen, repetities, en andere activiteiten door. En we zijn er klaar voor.

 

Wij willen de volgende stap nemen op de geweldige reis, die we aan het maken zijn. Wat die is? Ons debuutalbum, ja!! En daar hebben we een beetje hulp bij nodig. Jullie hulp! Hoe? Door een heuse crowdfunding campagne te starten. En dat houdt in: niet zomaar geld geven, maar daadwerkelijk bijdragen aan het mede mogelijk maken van een project dat mensen raakt en in beweging zet.

 

Direct helpen? Klik hier!

draag bij aan ons project

Ons debuutalbum is meer dan een plaat alleen. Ons album vertelt een verhaal. We hebben er dan ook voor gekozen om een heus conceptalbum te maken. Soms symfonisch, dan bombastisch, dan episch, dan klein en breekbaar. Alles zit erin. Alles wat in ons verhaal zit, zit ook in het album. En we hebben onze ziel erin gelegd. Dat voelen wij, maar dat gaan jullie ook horen en voelen. 

 

Wij zijn enorm dankbaar voor wat het verhaal van mij en onze voorstelling in Nederland aan het losmaken is. Reacties als "taboedoorbrekend" en "jullie maken het onbespreekbare bespreekbaar" horen we uit verschillende delen van het land. En dat maakt dat wij verder willen. Wij willen nog meer mensen bereiken met onze muziek. Wij willen de stilte nog harder doorbreken: daarom moet ons album BREAK THE SILENCE er komen.

HELPT U MEE?

Om onze volgende stap te kunnen nemen is nog een beetje geld nodig. Wij gaan de plaat opnemen in de Sound Vision Studio in Arnhem, samen met producer George Konings. Een zeer bevlogen producer, en een studio waar de beste apparatuur is om ons geluid op te nemen.

 

Naast onze eigen investeringen is er nog 9750 euro nodig om te kunnen starten met de productie van ons album. Heel graag willen wij jullie vragen om een bijdrage, om ons project te laten slagen.

 

Ons project is aangemeld op de website van Voordekunst. Kijk snel naar hoe je kunt bijdragen. En kijk ook vooral welke tegenprestaties we leveren voor iedere donatie. Wij zijn dankbaar voor iedere gift. Doneren is al mogelijk vanaf 10 euro.

 

Als u 25 euro doneert, dan ontvangt u na de release van het album sowieso de cd, gesigneerd en wel. Uiteraard kunt u ook meer doneren en er zijn meer tegenprestaties. Wat te denken van een exclusieve luistersessie in de studio met ons, de nu al roemruchte 7even Bridges winter-BBQ, of een akoestisch huiskamerconcert? Kijk in de lijst met tegenprestaties en help ons mee. Help ons onze boodschap verder te verspreiden en help ons mee om meer mensen te bereiken!

 

U ook?

Wij zijn blij, dat er zoveel mensen zijn die ons een warm hart toedragen en onze boodschap onderschrijven. Kijk en luister wat bestsellerauteur en vriend Kluun te zeggen heeft! Dankbaar voor zijn steun!

Vanaf vrijdag 8 september zullen we jullie op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk op de website informeren hoe ons project verloopt. 

 

Ons verzoek: deelt u alstublieft alle berichten op uw tijdlijn en vermeld de volgende hashtags: 

#breakthesilence #7evenbridges

Het zou te gek zijn als we viral konden gaan! Helpt u ons mee?

 

Schrijf in voor de nieuwsbrief.

* verplicht veld

Reactie schrijven

Commentaren: 0