Bruggen bouwen


WAT begon met een verhaal.....

Wat is er ongelooflijk veel gebeurd het afgelopen jaar! Mijn boek Operatie Geslaagd kwam uit en heeft in Nederland heel veel losgemaakt. Ook zijn we als band 7even Bridges begonnen met de theatertour. Inmiddels kunnen we vol trots zeggen dat we een heuse tournee gepland hebben voor het komende theaterseizoen en dat we alweer in de voorbereidingen zitten om zelfs nog een seizoen te gaan spelen. 

 

Het begon met een verhaal; het verhaal van mij, Erik. Door traumatische ervaringen ontwikkelde ik een Posttraumatische Stressstoornis (PTSS) en ik moest jaren later mijn allerzwaarste strijd gaan leveren: het gevecht met mijn herinneringen, maar bovenal met mijzelf. Ik kwam keihard te vallen, maar ben weer opgestaan.

 

Samen met mijn vrienden zijn we als band 7even Bridges met mijn verhaal het theater ingegaan. We hebben prachtige recensies gekregen, zowel op het theater als op de muziek die we ten gehore brengen als band tijdens de voorstelling.

 

"Een muzikale voorstelling die raakt!"

Persoonlijk ben ik diep dankbaar dat ik met mijn vrienden op het podium mag staan en mijn verhaal kan en mag vertellen. Het is voor mij (en ons allemaal) heel bijzonder om terug te krijgen, dat mijn verhaal anderen aanspreekt, raakt en zelfs inspireert! 

werd omarmd door de Media.....

Stom verbaasd was ik toen na de eerste voorstelling een telefoontje kwam van NPO Radio 1 of ik in de studio wilde komen vertellen over het boek en het theater. En daar bleef het niet bij.

 

Ook Radio 5 heeft mooie aandacht gegeven en heeft zelfs onze eerste single al op landelijke radio gedraaid. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt om een nummer, waarin we werkelijk al ons gevoel hebben heb gelegd te horen op landelijke radio. Een heel emotioneel moment!

 

Maar ook diverse regionale media ondersteunen ons. Mijn eerste studio-interview met reportages voor RTV Oost en een indringende reportage van Omroep Gelderland hebben ons geholpen op onze reis. 

 

Inmiddels krijgt mijn verhaal met de boodschap over jezelf kwetsbaar durven opstellen en over vallen en weer opstaan meer en meer landelijke media-aandacht, en er zitten nog enkele zeer bijzondere uitzendingen aan te komen. Om een tipje van de sluier op te lichten: tijdens een van onze volgende voorstellingen zal een filmploeg aanwezig zijn van KRO NCRV om delen van onze voorstelling vast te leggen, welke gebruikt zullen worden tijdens een compleet televisieprogramma over mijn verhaal. Wij zijn ontzettend dankbaar dat onze inspanningen om onze boodschap uit te dragen zulke landelijke bekendheid krijgt!

en gaat Internationaal.....

Het zal niet bij landelijk blijven...

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de internationale uitgave van mijn boek. Operatie Geslaagd gaat de grens over. En hoe!

 

Over niet al te lange tijd is het boek Engelstalig te verkrijgen als E-book en als paperback in maar liefst 245 landen!

 

Wauw, ik bedoel, een dikke WAUW! De belangstelling voor het boek is er al, de belangstelling komt voor de voorstelling ook al. De eerste interviews in het buitenland worden op dit moment al gepland. Ongelooflijk!

met een Eigen album en EP.....

Direct na de eerste voorstelling werden we overspoeld met vragen of er een CD verkrijgbaar is met de liedjes uit de voorstelling. We hebben hier heel snel op geanticipeerd en hebben in eigen beheer een EP uitgebracht, Reliving. Deze is slechts in beperkte oplage beschikbaar. De reacties erop zijn fantastisch.

 

"De emotie in de muziek is voelbaar. Keer op keer komen tranen en ik hou ervan! Dankjullie wel 7even Bridges voor een prachtig muzikaal monument!"

 

De EP was onze eerste stap, maar laten we eerlijk zijn; als band is het voor ons altijd een droom geweest om een echt eigen CD te maken. We zijn nu druk bezig met het schrijven van de laatste nummers voor ons eerste 7even Bridges album.

 

Dit album zal de sfeer uitademen van de voorstelling en we kunnen op dit moment eigenlijk alleen maar vertellen, dat het heel bijzonder gaat worden. Waarom? Omdat we mogen gaan samenwerken met een heuse topproducer, in een fantastische studio en dat de mastering ervan in een wereldberoemde studio in London zal gebeuren. Een droom die werkelijkheid kan gaan worden. De weg hiernaartoe zal een bijzondere worden en we zullen jullie meenemen op onze reis.

....7even Bridges....bruggen bouwen

Jaren lang heb ik muren opgetrokken om mij heen. Ik liet niemand toe en iedereen die toch probeerde om dichterbij te komen duwde ik vakkundig weg. Inmiddels heb ik al jarenlang de juiste hulp, en kan ik erover praten. Sterker nog, ik wil erover praten, om anderen te laten zien dat de PTSS mij niet klein heeft gekregen. En oh, wat heeft het zijn beste gedaan om mij eronder te krijgen! Ik ben door het diepste dal gegaan wat denkbaar is, maar ik ben aan het opklimmen.

 

Ik heb mijn muren afgebroken. Ik ben door dalen gegaan. Ik heb mijn vrienden om mij heen. Samen zijn wij 7even Bridges. Vrienden die stuk voor stuk voor elkaar klaarstaan, om op de momenten dat het nodig is, een brug te vormen die het mogelijk maakt om het dal over te steken! 

 

De eerste blog is een feit! Wij kijken erg uit naar het komende theaterseizoen en wij hopen jullie allemaal te zien tijdens een van de voorstellingen! Waar we spelen? Klik hier!

Reactie schrijven

Commentaren: 0