01. augustus 2020
Over abnormaal normaal. Het zit er en gaat nooit weg.

02. juli 2019
Veteranendag 2019...ik vergeet het nooit meer. Eregast in de Ridderzaal, ontmoeting met de koning en heel veel mooie mensen ontmoet! Wat vooraf ging, en wat volgde...lees hier!

27. oktober 2018
Veteranendag Hart van Brabant 2018. Erkenning, waardering en respect. Oja, en ontroering, tranen, lachen, vriendschap en verbondenheid. Prachtige dag! Ik ben er nog ondersteboven van.

06. mei 2018
Even bijpraten...er is zoveel te vertellen. Een week van optreden, herdenken, vrijheid vieren en daaromheen ook nog een drukte van belang rondom de release van het boek van Erik en de CD van 7even Bridges. Noem het een totaalbeleving! En hoe!

19. november 2017
Over de impact van een avondje 'Operatie Geslaagd.'

07. november 2017
Mijn boek gaat internationaal! Verkrijgbaar in 245 landen! Ik heb het herschreven en laten vertalen in het Engels en deze versie gaat eind november uitkomen. Zowel als ebook, maar ook als paperback. Intekenen voor de paperback is nu al mogelijk!

04. oktober 2017
Dankbaar! Vriendschap, zowel op het podium, avond na avond, maar deze week ook een emotioneel weerzien met vrienden van 10 jaar geleden...in een woestijn.... Binnenkort op televisie! Lees gauw verder, en vergeet niet ons te helpen met onze crowdfunding campagne!

16. september 2017
Helpt u mee ons project te laten slagen? Draag dan nu iets bij. Dankuwel! Wij zijn klaar voor de volgende stap: het opnemen en produceren van ons debuutalbum. Het album krijgt een onderscheidend geluid waarin de kracht van 7even Bridges optimaal gehoord kan worden. Ieder lied is een hoofdstuk. Het album is het verhaal. Veerkracht, vallen en weer opstaan. Onze ziel ligt in dit album en dat gaat u horen, dat gaat u voelen. Doneer nu en draag bij aan dit album dat meer is dan een debuut.

29. augustus 2017
Over liedjes schrijven, repeteren, Abby Road, 7even Bridges Winter-BBQ en een jongensdroom. Hulp vragen is wel stoer.

19. augustus 2017
Coverfoto. Het klinkt zo glamoureus. Niets is minder waar. Het maken ervan is geen lichtzinnige bezigheid. Lees hier over de beproevingen die ik moest ondergaan tijdens de shoot voor zowel de Nederlandse editie als de Engelstalige.

Meer weergeven